В сайта Reddit, потребителят HubbleVision е публикувал видео и е разказал озадачаваща, страшна история. Камерата в зала за тържества, където работи колегата му, е запечатала нещо странно.

В един момент в стаята, почти едновременно, три врати от различни страни се отворили сами. Една вдясно и две в задната част на помещението.

Потребителят е отбелязал, че в този момент до вратите не е имало никой и те не се отварят автоматично, а ръчно. Също така, той е уточнил, че не може да става и дума за вятър.

Инцидентът не само е бил заснет от камера, но и гостите, дошли на сватбата, също са станали свидетели на мистериозната случка.
So we have someone who worked here that said after a wedding she saw a little boy running across the room followed by chills. She doesn’t like talking about it. A year or so later this happened. As you can see the doors In front and at the top of the screen. Thoughts/questions? from r/Ghosts
Но това не са всички странности, с които са се сблъсквали служителите. Според колежка на публикувалия видеото, година по-рано, тя е видяла от нищото да се появява малко момче, което изтичало през залата и я изплашила страшно.

Видеото е предизвикало настръхване на кожата сред потребителите. Те са коментирали страшните детайли от видяното и са готови да повярват в съществуването на призраци.

Превод и редакция: БЛИЦ