Историята на Джереми и Тори, двойка от Ню Йорк, вече обиколи целия свят, събирайки над 5.6 милиона гледания и близо 400 000 харесвания. 


Младежът се занимава с фотография, но в последно време е бил принуден да седи между четирите стени заради карантината. 

В един момент той забелязал на покрива на съседната сграда симпатично момиче, което енергично танцувало на фона на музика. 

Джереми ѝ помахал, желаейки да се здрависа, момичето пък му отговорило, пише Bored Panda.

Така в младежа се зародил план. Джереми бил категорично решен, все пак той не е излизал с никого повече от година, а сега му се е бил предоставил шанс. 

Младежът написал своя телефонен номер на парче хартия, залепил го за дрон, който пратил към момичето. То пък писало на Джереми, представило се (казва се Тори) и оттогава двойката започнала сериозно да си общува. 

Джереми предложил да излязат на среща: той помолил съседка на Тори да занесе на покрива малка маса, храна, вино и букет цветя за романтична вечеря.  

Джереми направил същото и у дома си. "Изглеждаш страхотно", извикал младежът от балкона си. 

Тори смутено се засмяла и срещата така била официално започната. 
 

За да не си повредят гърлата от крещене, двойката продължила разговора в интернет. В началото Джереми бил много нервен, но срещата преминала великолепно. 

Това било нещо съвсем ново за двойката, все пак на тях за първи път и се наложило да излизат от разстояние, макар Тори и Джереми да ги дели само една улица.  

"Във възторг съм, че любовната ни с Тори история в това трудно време радва хората по цял свят! Скоро ще излезем на втора среща, аз съм малко нервен", признава Джереми. 

Превод и редакция: БЛИЦ