Виктор Николаев започна да се залива от смях след шега, която направи в ефира на "Здравей, България". Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия бе много духовит, може би заради последния му работен ден от тази седмица. 

Докато коментираше информацията за момче, което има 526 зъба в устата, Николаев започна да се смее. Уж подбирайки правилните думи, с които да обясни, че това това все пак се дължи на тежко заболяване, той не можа да се спре да не пусне една шега към края на новината. 

Всъщност 7-годишното момче от 3-годишно имало болки в челюстта, но едва сега се разбрало, че има тумор с много зъби в устата си.


"Е, този явно си има достатъчно зъби. Някои хора се оплакват, че нямат, а този е насъбрал за цялата фамилия", заяви той през смях и ръкомахайки с ръце.
 Междувременно днешният петъчен ден най-вероятно не е само край на работната седмица за Виктор. Очаква се през следващите 9 дни водещият на "Здравей, България" да се отдаде на заслужен отдих, а на екран да се завърне Аделина Радева, която сама да се справя с новините рано сутрин.