Потребител на популярния портал за развлечения "Редит" с псевдонима PHATstuFF21 публикува в раздела на сайта, посветен на паранормалното, доста мистериозен клип. Авторът на публикацията разкрива, че наскоро е играл видеоигри, а до него се е намирала неговата домашна котка. Неочаквано се случило нещо много странно с неговия домашен любимец. Собственикът на животното дори е успял да заснеме това на видео.

На записа се вижда предполагаеми свръхестествено явление, случило се в апартамента на мъжа, пише Езорейтер. 

По думите на, PHATstuFF21, той се е опитвал да вземе джойстика на играта си, но домашният му любимец му е пречил. От немай къде животното се обърнало на една страна и започнало да търка главата си във въздуха, сякаш там се намира нещо невидимо, което гали котката. Това обаче не е най-странното. В този момент над животното прелетял странен светъл обект, приличащ на сгъстена енергия. Нашият герой е убеден, че в неговото жилище се е материализирал полтъргайст или някакъв друг паранормален гост, който поискал да погали пукхавелкото. 

"Явно, че имаш привидение, което обича животните. Надявам се, когато умра и стана призрак, и аз също да галя чужди котета, специално за това ще се върна от оня свят", гласи един от коментарите под клипа. 

"Мисля, че трябва веднага да бягаш оттам", препоръчва друг.   

ВИДЕОТО може да гледате ТУК!