Жителка на американския щат Колорадо реши да стане котка и си намери стопанин. Историята й е публикувана в Daily Mail.

31-годишната Кет Лайънс започнала да носи котешки уши още в училището.

"Всичко започна от едно аниме", спомня си тя: "Гледах филмчето и си казвах - колко е хубаво, искам да изглеждам по същия начин в реалния си живот.

По онова време непрекъснато ме обиждаха заради външния вид и ме наричаха зубър. Налагаше ми се да крия увлечението си."

"Винаги съм се отличавала от обкръжението си. Увличах се по котки и се чувствах една от тях. Сега живея техния живот и най-после съм себе си", твърди тя. 

Американката решила да разкрие фетиша си, когато видяла ролеви игри в замък за момичета - котки Cat Girl Manor. Там тя се влюбила в 52-годишния Робрехт Берг и скоро започнала връзка с него. 
Мъжът, който организира ежегодни срещи на любителите на аниме, поддържа напълно увлечението на любимата си. Кет приема приятеля си за свой стопанин и самата тя играе ролята на покорна котка. Освен уши носи опашка и нашийник. Американката признава, че не всички одобряват увлечението й. "Семейството ми и някои познати не ме приемат такава, каквато съм и дори не искат да чуват.

Тежко ми е, но каквото и са стане, ще продължа да живея по същия начин. Искам да мъркам, да пия вода от чинийка, да нося котешки уши и да имам опашка", твърди тя. 

Превод БЛИЦ