Обстановката в страната постепенно се нормализира. В област Враца и област Ловеч са приведени в действие областните щабове за координация на спасителни неотложно аварийно - възстановителни действия, съобщиха от пресцентъра на министерството на извънредните ситуации.
Без електрозахранване са 27 населени места в страната и без частично електрозахранване са 10 населени места. Без водоподаване са 20 населени места и 4 все още са частично. Затворени са 27 пътни участъци в страната. Все още са откъснати от снегонавяванията 19 селища. Спасителите на МИС са изтеглили закъсали по пътищата на страната 5 автомобили. Отреагирано е на 23 сигнали за паднали дървета, ледени висулки и ламарини. Оказана е помощ с транспортиране с високопроходима верижна техника на 1 болен.
Днес от 07:45 часа водолазна група от отдел "Аварийно-спасителни дейности" към Териториална дирекция "Гражданска защита" - област Варна е продължила водолазно-издирвателните дейности на изчезналите възрастна жена и дете на 5 години при попадане в буйните води на река Двойница, общ. Бяла, обл. Варна. Все още няма резултат от търсенето. /БЛИЦ