Водещият доставчик на фитнес уреди и аксесоари в България отбеляза 5 години от създаването си. Компанията „Pulse Gym Shop" е част от семейството на лайфстайл веригата „Pulse Fitness & Spa", които разполагат с най-голямата мрежа от фитнес клубове у нас.


"Щастливи сме, че в един доста специфичен пазар, какъвто е българският, вече 5 години налагаме успешно своя креативен подход, нарастваме, развиваме се с отлични темпове и се радваме на верни партньорства, които високо ценим!" заяви Марин Димитров, управител на „ Pulse Gym Shop” по време на стилно тържество.


Той подчерта, че благодарение на подкрепата и доверието на Паскал Дойчев, собственик на компанията, екипът на „Pulse Gym Shop" има свободата да прилага и развива модерен бизнес модел базиран на световните тенденции в този бранш.


Пред гостите Марин Димитров представи бъдещите планове на компанията, включително портфолио и  нови проекти.


Преди 5 години „Pulse Gym Shop" започна с внос на фитнес уреди като постепенно разшири гамата от продукти и услуги налагайки множество иновации на българския пазар. Днес фирмата успешно развива и своя онлайн магазин „ Pulse Gym Shop".

Предлага също така проектиране, изграждане и обзавеждане на фитнес центрове, и такива в хотели и домашна среда.