Нашите знаменитости стигнаха холивудските звезди по един показател - разводите. В момента най-актуални за клюкарите на София са няколко хай раздели. Основни действащи лица в тях са Иван Лечев, Венко от "Шоуто на Слави", Любо Нейков и депутатът Любен Дилов-син, докладва "Стандарт".
Китаристът и цигулар Иван Лечев е на път да направи свой вариант на "Сватбите на Йоан Асен". Звездата, прочул се от ФСБ и със солова кариера, вече напусна третата си съпруга Венелина, за да заживее заедно с Жени Александрова.
Любовта между двамата пламна по време на последния "Мюзик айдъл". Тя пееше беквокалите на кандидатите за слава, а той - наставляваше музикално нещата. Според мълвата на жълтите павета всичко тръгва от Дони. Жени е близка приятелка на съпругата му Нети. Двете дори често се дублират в ролите на спектакли като "Коса" в Музикалния театър, "Ах, този джаз" в Народния, "Ритъм и блус" в "Зад канала". Именно Дони уредил Александрова за "Мюзик айдъл" и я запознал с Лечев. Китаристът е известен ценител на женската красота, слави се като много влюбчив, но верен на изгората си. И затова се жени за всяка нова своя любов, твърдят запознати с интимните слухове.
Друга обсъждана тема са трепетите на барабаниста на "Ку-ку бенд" Венелин Венков. Той заразяза досегашната си изгора Емилия от балет "Сатен", за да омае Невена Цонева - победителката от първия "Мюзик айдъл". Тя гради солидна песенна кариера и е сред най-желаните млади жени у нас. Дори се твърди, че идеята за "Моята голяма ТВ сватба" хрумнала на Слави, след като разбрал за барабаниста си. Но на това едва ли може да се вярва.
По терлици премина раздялата на Димитър Рачков с Христина, майката на детето му. Двамата живееха без брак и може би затова се разотидоха мирно и тихо - без чупене на чинии, нито с дърпане на коси и подялба на имущество. Господарят на ефира обаче е примерен баща и когато може, отделя максимално от времето си за Димитър Рачков-младши.
Друг от най-обичаните наши актьори - Деян Донков, също прекъсна взаимоотношенията си с жената на сърцето си. Той се раздели с Анастасия Ингилизова, след като хлътна по манекенката Кристина Милева.
В клюкарското пространство се носят всякакви слухове за развода на Любо Нейков. Комикът бил фатално влюбен в Генка Шикерова от bTV. И все се развеждал, за да я зарадва. Но се пропускат подробности, че го прави от 4 години насам. Нейков винаги е много дискретен за личния си живот и едва ли трябва да се вярва сто процента на мълвата за него.
Депутатът Любен Дилов-син е от най-спряганите хора в светските среди у нас. За него усилено се говори, че ще се развежда със съпругата си Елина, от която има три деца. Новата му любимка носи библейското име Мария и той вече я показа на няколко партита, но не демонстрира особена близост. В списъка на гаджетата на Дилов-младши са актрисата и екс тв водеща на "Нощни птици" Искра Ангелова, а също и Ваня Щерева - певица, поетеса, сценаристка на "Биг брадър 4".
Според мълвата из централните софийски улици някои от най-богатите и влиятелни мъже в държавата също се развеждат, но за това все още няма стопроцентови данни. /БЛИЦ