Светлана Василева е новият главен директор „Съдържание“ на Нова Броудкастинг Груп.

Водещата медийна компания обяви, че тя ще заеме позицията от 2 януари 2024 година. Светлана Василева ще поеме управлението на програмното съдържание и ще го развива чрез телевизионните и дигитални платформи.

„Радвам сe, че доказан телевизионен професионалист като Светлана се присъединява към екипа ни. Нейната сериозна експертиза в областта на телевизионната индустрия и безспорната й репутация на медийния пазар са ключови за надграждане на постигнатите от компанията успехи“ – коментира главният изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова.   

Светлана Василева е първият изпълнителен директор на bTV, а в периода 2010 – 2012 година е главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп. Богатият й професионален опит включва позициите генерален директор на Fox International Channels в България и вицепрезидент за Североизточна Европа на Fox International Channels. В последните 8 години е главен изпълнителен директор на Global Group.

Нова Броудкастинг Груп благодари на Апостол Пенчев, който заемаше същата позиция досега, и му пожелава успех в бъдещите проекти.  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук