Бившата приятелка на шоумена Кирил Вълчев – Скалата Лина Салем е била свалена от терасата на четвъртия етаж на кооперация във Варна, научи БЛИЦ. До екшъна се стигнало, след като граждани се обадили на 112, че полугола жена стои на парапета на балкона.
Драмата се е разиграла вчера следобед на улица „Добри Чинтулов“ в района на Чаталджа. Граждани сигнализирали, че полугола жена стои от външната страна на парапета на тераса на четвъртия етаж. На място се отзовали служители на противопожарната служба и свалили със стълба дамата.

От полицията във Варна потвърдиха за БЛИЦ, че действително е регистриран такъв случай. „В 16 часа в неделя е получен сигналът. Жената е оказала съдействие и не се е наложило да бъде преговаряно с нея. Отведена е в райнното полицейско управление за изясняване на случая“, обясни Ивана Милева от ОДМВР – Варна.

Въпросната жена е Лина Салем – известна като бившата на шоумена Кирил Вълчев – Скалата и майка на едно от децата му, както и според мълвата в т. нар. хайлайф – наследница на богат род по бащина линия, свързан със сирийска знатна фамилия, разкриха пред медията ни запознати със случая.

По думите на очевидци, предоставили екзклузивни снимки на медията ни, тя е била в неадекватно състояние. Пред полицаите обяснила, че била в апартамента на гости и нямала претенции към домакина.

Според наши източници апартаментът е на настоящия приятел на Лина Салем. Двамата често имали скандали, дори преди дни той я бил „изхвърлил на тротоара“ пред кооперацията.
 

 


Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ