Премиерът Бойко Борисов свали сакото си и го подари на един от работниците на АМ "Хемус". Това се случи по време на инспекция там и живо включване във фейсбук.


По време на видеото двамата се шегуваха, като Борисов разказа, как на АМ "Струма" един от работниците му се е "скарал", че нищо не е направил за неговото село Света Петка, затова и още днес ще бъдат отделени 400 000 лв. за пътищата там.

В тази връзка той пита работника на "Хемус" той какво ще иска. По-късно пък, строителят направи комплимент на премиера за сакото и той веднага го свали.

"Свалям ти и ти го давам. Само си взимам маската, но ти оставям запалка", каза премиерът след като даде сакото си на мъжа и си тръгна. 

Постъпката на Борисов бе посрещната от смях и ръкопляскане на работниците.

"Много е напреднала работата по АМ "Хемус". Дължим го на строителите. Работят по тежки терени с голяма денивелация. Дори и по празниците. Благодарен съм им за труда.

А след днешното посещение на строящата се магистрала съм и с едно сако по-малко. Янислав си го хареса и аз му го подарих. Това е най-малкото, което работниците заслужават", написа премиерът на профила си във фейсбук.