Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се извини за изказването си от събота, когато се включи във "Фейсбук" от поморийското село Бата. 

Видимо изнервеният бивш премиер използва доста цветисти изрази по адрес на служебния вътрешен министър Бойко Рашков: "С гол гъз таралеж ще мачкаш, нещастник такъв, това да не ти е 44-та година. Виждаш европейските институции как реагират".

Борисов: С гол гъз таралеж ще мачкаш, нещастник такъв, мен ще плаши този пияница! ВИДЕО

При включването си във "Фейсбук" тази вечер от Сливен, където гостува в дома на бившия земеделски министър Десислава Танева, Бойко Борисов каза: "Вчера сe изпуснах и съжалявам." 

Бойко Рашков с първи думи след залпа на Борисов за голия гъз и таралежа!


 

Започваме съдебни дела, да помагаме на хората, станали жертва на режима на Румен Радев и Бойко Рашков. Ще се борим за демокрацията. За всички става ясно как са спечелени „най-честните избори“, с най-ниската избирателна активност за всички времена. Всичките машинации и терор по изборите бяха направени, за да може сега в парламента да текат седянки. Такова безобразие, толкова ниско продаваемо шоу никога не е било. Кадрите на БСП и ДПС отдавна са назначени и сега се борят да ги узаконят под някаква форма. ДПС уж няма да са във властта, но ще си работят заедно. Не знам Христо Иванов как се чувства в една кошница с всичките тези хора, които уж са нещо ново, а са все стари политици. Хората сега може и да ги лъжат, но накрая ще страдат, защото икономиката на държавата тръгва стремглаво надолу.

Публикувахте от Бойко Борисов в Неделя, 25 юли 2021 г.