"Професионалният протестиращ" Николай Колев - Босия направи поредния добре режисиран театър. Той напусна заседанието на Временната комисия за разглеждане на постъпили сигнали от граждани за обучението и изпитите на кандидатите за придобиване на правоспособност за управление на моторно превозно средство, която бе създадена специално, за да разгледа неговите сигнали.

Случката се разигра, след като председателят на комисията Станислав Иванов от ГЕРБ каза на Босия, че депутатите ще започнат реална работа следващата седмица, защото сега е необходимо време, за да се запознаят с фактите, предоставени от него във връзка с исканата от негова страна оставка на министъра на транспорта Ивайло Московски.

Ексклузивно в БЛИЦ! Нови скандални СНИМКИ: Корумпирани даяджии дърпат конците на Босия!

Това накара Николй Колев най-нагло и безцеремонно да стане от стола си и да тропне по масата, заявявайки, че иска сега комисията да се произнесе. Той добави, че фактите му не подлежат на дебати и не трябва да бъдат тълкувани, а взети под внимание в рамките на 24 часа и напусна заседанието. 

Ексклузивно в БЛИЦ! Надничат ли Иванчева и Кадиев зад протеста на Кольо Босия? Вижте с какъв "Мерцедес" идва да "гладува" пред НС! (СНИМКИ)

Както БЛИЦ писа в общественото пространство върлуват сериозни подозрения, че зад постоянните протести на Босия надничат арестуваната за корупция кметица на "Младост" Десислава Иванчева и бившият депутат Георги Кадиев.

Още при първия сигнал информирахме, че колата, с която бе докаран Колев на един от протестите, е на Завен Астадуров, член на Националния съвет на ПП Нормална държава и един от най-активните от инициативен комитет за издигане на Десислава Иванчева за кмет на Младост.

След това медията ни показа фрапиращи нови снимки, които създадоха още повече въпроси към протеста на този човек. Босият бе докаран с лъскав немски джип, отново с повтарящи се номера, който се оказа на….снахата на уволненият от Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация (ИААА) Кънчо Димитров.

Кънчо Димитров, човекът, чийто яростен защитник е „боецът“ за справедливост Николай Колев-Босия се оказва уволнен дисциплинарно от ОО АА-София на 18 януари 2018г, заради груби, системни нарушения. След справка се оказва, че Димитров е назначен на работа в столичната дирекция на ИААА на 10.12.2013г., когато министър е Данаил Папазов, това внася яснота и за появата на Кънчо Димитров на пресконференция на БСП едва 10 дни след неговото уволнение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!