Брутална гавра в нета с българския Ел Чапо Васил Божков, показва проверка на "Телеграф медиа".

"До вчера лъгахте, крадяхте и угодничихте, днес за спасител се цаните".

Това бе един от стотиците коментари под публикация на българския Ел Чапо във „Фейсбук“. Всеки опит на хората да изкажат обективно мнение обаче, бива моментално запушен от троловете на Божков, които сипят помия и обиди. „Куха лейка. Да не е изнасилил и теб та си ядосана“, гласеше един от отговорите към въпросния коментар.Малко по-късно коментарът, както и отговорите към него бяха изтрити. Оставени са обаче всички угодни за укриващия се в Дубай обвиняем, който ужили хазната със 700 млн.лв., а на сметката си има 18 повдигнати обвинения.

Най-любопитното е, че критичните коментари за Ел Чапо изчезват за секунди, като по  команда ги трие вехтата протестърка Ивет Добромирова, която обслужва медийно в момента хазартния бос, а преди беше най-силна в това да угодничи на мейнстрийма на задкулисието.


Ивет Добромирова

А фактът, че Божков използва армия от тролове, за да трови фейсбук-пространството и да опитва да буни държавата с нелепи анкети-димки, беше разкрито още същия ден, когато започна да разиграва цирка с акциите на "Левски".