Черна прокоба сякаш е обгърнала известните ни личности по време на един от най-светлите християнски празници - Великден. Вчера известният български журналист и телевизионен водещ Милен Цветков загина в тежка автомобилна катастрофа край столичен мол на бул. "Черни връх".

Очевидец разказа шокиращи подробности за мелето и последните минути живот на любимото лице от малкия екран. 

Милен Цветков е издъхнал на път за болницата от тежките си рани. Според СДВР водачът на джипът, който го е блъснал, е употребил наркотици. 

Десетки известни личности потънаха в скръб заради смъртта на журналиста. Те поместиха негова снимка в профилите си в социалната мрежа и изказаха съболезнования на близките и семейството на водещия

Карбовски покъртително за Милен Цветков: Сбогом, усмихнат тиквенико

Преди 7 години обаче, отново навръх Възкресение Христово, отново всички в страната ни бяха почернени от друга загуба - тази на големия български актьор Чочо Попйорданов. 


На 5 май 2013 година, въпреки близо 15-часовите усилия на лекарите от Клиниката по интензивно лечение в „Пирогов”, Попйорданов почина в резултат на тежка черепно-мозъчна травма с недостатъчност на мозъчния ствол. 

Шеметен живот и трагичен край - необикновената история на Милен Цветков

Актьорът претърпя инцидент на Боянските гробища, където бе погребана майка му.

При падане от около 2 м височина Попйорданов имаше тежка двустранна мозъчна контузия, двустранно счупване на черепните кости, вътречерепен хемтом, счупвне на черепната основа, контузия на белия дроб и едно счупено ребро.

Сърдечната му дейност беше поддържана с медикаменти и беше поставен на командно дишане.

Часът на Милен Цветков удари, цяла България скърби за него

Прокобата със загуба на известни личности и любими лица от малкия екран и сцената обаче се повтори миналата година на 6 януари (Богоявление), когато си отиде известният Иван Ласкин. 

Артистът с хаплив език и будна гражданска позиция имаше тежки здравословни проблеми.

В средата на септември 2018 година той бе приет по спешност във Втора градска болница. Ласкин бе настанен в отделението по гастроентерология.

Очевидец на мелето и сетните минути живот на Милен Цветков с шокиращ разказ пред БЛИЦ

Две седмици преди това актьорът понесе голяма загуба - баща му Славчо почина след кратко боледуване. А това се отразило доста тежко на актьора.

В края на декември месец 2018 година той бе приет във ВМА. Въпреки битката на лекарите, на 6-и януари 2019 година, сърцето на любимия на поколения българи актьор спря.