Интересно ми е дали премиерът Сергей Станишев иска да се качи на коня, казва в интервю за в. "Труд" червената фенка Ирина Йорданова-Звездичката.
Младата социалистка покани на среща премиера от червен билборд под прозорците на кабинета му. "Сергей, обади ми се!", гласи надписът, а подписът е "Звездичката".  Тя се занимава от 13 г. с конен спорт. На премиера тя би дала коня си Гепард. "Той е най-кротък, другите са млади и буйнички. Но Станишев обича спорта - кара мотоциклет, гмурка се. Сигурна съм, че ще се справи с коня", уверена е красавицата.
Още 88 дами от групата "Фенки на Сергей" се присъединиха към нейния призив премиерът "да се обади". За първи път подобно послание се отправя до високопоставен политик.
"Надявам се да се обади и да участва в чата в сайта R.E.D. В него вече са гостували много личности. Питаме ги за всякакви неща - и професионални, и чисто човешки. Аз лично бих го опознала повече като човек", споделя Ирина. "Не бих го ангажирала със сериозни теми. Достатъчно неща са му на главата", посочва тя.
"Станишев е № 1", възкликва още коронясана за "Мис Бузлуджа 2008" хубавица. "Следващият премиер ще е Сергей Станишев", казва Ирина.  Тя допълва, че харесва като двойка Станишев и Елена Йончева. /БЛИЦ