Попълнете търсена ключова дума или фраза

COVID-19 повали Ветко Арабаджиев, бори се за живота си!

https://blitz.bg/obshtestvo/covid-19-povali-vetko-arabadzhiev-bori-se-za-zhivota-si_news783033.html Blitz.bg

Бизнесменът лежи в болница, след като последните седмици е с критично завишени стойности на туморни маркери

София, България 23 Ноем. 2020, 13:08 17745 прочита 0 коментара
Ветко Арабаджиев е приет по спешност в Covid отделение и е реанимиран, вследствие на висока температура и засегнати бели дробове, информира Факти с позоваване на 19 минути.

Бизнесменът лежи в болница, след като последните седмици е с критично завишени стойности на туморни маркери. Поради наличието му на многото съпътстващи заболявания и рисковата група на възрастта 60+, защитата му многократно е пледирала за условия на самоизолация, поради големия риск от заразяване с Covid-19.

Преди седмица, Арабаджиев вдига температура и след изследванията, лекуващите лекари установяват завишени стойности на туморните маркери и настъпила инфекция. Лекарите тестват пациента за коронавирус и наличието му се потвърждава.

След преглед със скенер, белите дробове се оказват сериозно покосени от вируса и хотелиерът е със затруднено дишане и опасност за живота.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам