Мистерията с изчезналата бургазлийка Теодора Бахлова се задълбочава. БЛИЦ припомня, че вчера дъщеря й обяви, че я издирва, след като от дни няма никакви новини от нея.

Оказа се, че Теодора е известна музикантка от Бургас и е изчезнала мистериозно около 18 часа на 28 октомври - оттогава е в неизвестност. 47-годишната Теодора Бахлова излязла от дома си като казала, че ще се върне скоро и повече никой не я видял.

Телефонът й е изключен, тя не е теглила пари от банковите си карти, твърди дъщеря й Христина, която е отправила зов за помощ в социалните мрежи.

Подала е и сигнал в полицията и е започнало издирване.

Момичето научило, че майка й се е качила в кола, но не знае каква и няма представа кой е бил в нея и в коя посока е заминала.

В деня на изчезването си Бахлова е публикувала пост във фейсбук, в който под снимка на малка къщичка в океана е написала: “Ако някой ми каже къде е този рай, отлитам веднага”.

Същия ден е споделила и поста: “Когато сте предадени, трябва по-бързо да минавате фазите на тъга и омраза, за да влезете във фазата на равнодушието, защото и тъгата, и омразата са много силни емоции!”.

Теодора живее в Англия, но се връщала често в Бургас. В началото на март тя е написала във фейсбук, че е в клиника в Лондон с коронавирус и призовава всички, които са контактували с нея, да следят дали имат симптоми на заразата.

Завършила е музикалното училище “Панчо Владигеров”, учила е и журналистика.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!