Най-големият конкурс за красота в Северозапада – “Мис и Мистър Северозападна България 2019”, се проведе в събота на 163-годишната сцена на НЧ “Постоянство ‘1856” в Лом, съобщи организаторът на конкурса Иво Йосифов, предава БулНюз. 


Снимка: БулНюз


В четиринадесетото издание на конкурса за престижните титли се бориха победителите от регионалните конкурси и кастинги във Видин, Враца, Монтана, Лом, Берковица, Козлодуй, Мездра и Чупрене.


Снимка: БулНюз


Те дефилираха с новите колекции на официалния дизайнер на конкурса, изработени специално за конкурса на уникална сребърна сцена.

Новите „Мис и Мистър Северозападна България“ са модели и са познати лица от много музикални клипове реклами и филмови продукции. 


Снимка: БулНюз


Катерина Ермакова е “Мис Лом 2018”. Тя е на 21 години и изучава две специалности “Маркетинг” и “Фитнес инструктор”. 

Мартин Михайлов е на 31 години от Мездра. От 18 години се занимава с бодибилдинг и здравословно хранене като последните 4 работи и с деца с увреждания.


Снимка: БулНюз

Състезател по силов многобой (Айран Мен). Организатор e на силово шоу с благотворителна цел в помощ на бездомните животни: “Силните срещу насилието над животни!”

Второто място в класацията заеха Светлана Стойкова от Козлодуй и Робърт Станков от Видин.
 


Снимка: БулНюз

На трето място се класираха представителите на Враца и Берковица - Никол Николаева и Георги Цветков.
 


Снимка: БулНюз

Гостите на бляскавото събитие се насладиха на лауреата на много национални и международни конкурси Ралица Младенова- солист на ВГ “Шоколадче” и рапъра Danny boy. 


Снимка: БулНюз

Концепцията на модният спектакъл бе подчинена на каузата - „Северозапада не е черно и бяло…  – Северозапада е ЦВЕТЕН!“