Всеки човек има енергийна обвивка, която го предпазва от външно влияние. Но с течение на времето и под въздействието на негативни преживявания тази мантия може да бъде разрушена. Тогава човек става много по-уязвим към проклятия, магии, завист и отрицателни емоции.
Това, от своя страна, причинява хаос и беди в живота ни. Започваме да усещаме как непрекъснато се сблъскваме с неудачи, чувстваме се отпаднали и без желание за каквото и да е. Дезориентирани сме, изпитваме страх и паника без особена причина.

Възможно е дори да започнат да ни притесняват и здравословни проблеми. Всички тези признаци показват, че нашето енергийни поле е засегнат и трябва да се погрижим за неговото възстановяване.

Използвайте помощта на природата, за да се заредите отново със сили и да премахнете всичко отрицателно от своя живот.

1. Медитация на чист въздух

Отпускането сред природата ви помага да се освободите от блокажите в съзнанието си и да почистите своята аура. Освен това ви помага да избистрите съзнанието и да вземете по-спокойни решения за бъдещето си.

2. Слънчеви бани

Слънчевите бани подобряват енергийната циркулация в тялото ви. Отново помагат да се освободите от старата и застояла енергия. Стимулират ви дадете път на новото, чистото и свежото в живота си.

3. Вятър

Вятърът дава усещане за лекота и това неслучайно е така. Тази стихия отнася всичко ненужно и чуждо, замърсяващо вашата енергия. Морските бризове са особено полезни за вашето енергийно поле.

4. Вода

Плуването в природен басейн е друг ефективен начин да пречистите биополето си от негативни вибрации и да възстановите хармонията в тялото си.
Източник: sanovnik.bg