Играчите в пунктовете на „Евробет“ предизвикаха късмета и той им донесе страхотни печалби от играта „Еврошанс“. Само за няколко дни бяха регистрирани огромен брой успешни прогнози, които повишиха емоциите из цялата страна.

Калин Василев от Търговище демонстрира един от най-добрите резултати. Той отнесе 8 000 лева с точна прогноза за 9 числа, направена в играта „Еврошанс“ със залог от 20 стотинки.

Георги Царвулджиев от Копривщица се включи достойно в конкуренцията за най-голям късметлия, като успя да достигне до сумата от 7 254 лева в същата числова игра.

Филип Табаков от Ловеч влиза в играта винаги с едни и същи числа и този път те му разписват чек за 5 000 лева. Печелившата му прогноза е за 7 от 7 числа със залог от 1 лев. Филип приема това като знак, че не бива да се отказва от любимата си комбинация, която неведнъж му е носила късмет с по-малки или по-големи суми.

Същата тактика - 7 числа и залог от 1 лев, е проработила и при Диян Кирилов от Каспичан, за да му осигури печалба от 5 000 лева.
Това се оказва традиционният метод на игра и за Стефан Спасов, кой то в рамките на два дни записа името си под две печалби по 5 000 лева в Кирково и Чакаларово.

С прекрасни печалби се отчитат и играчите от Пловдив, които вече калкулираха в сметките си две печалби по 5 000 лева.
Късметът се яви под формата на чекове за 4 000 лева и за познавачи на играта от Харманли, Пловдив и София, както и за един участник, направил успешна прогноза на сайта eurobet.bg.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от ТУК.