Фаталната полицайка Люба Алексова, заради която стана убийството на полицая Добромир Лазаров през май 2018 година, се появи тотално променена по време на делото срещу командоса Ангел Желязков, който е обвиняем в престъплението. Тя е сменила цвета на косата си. Днес именно тя трябва да даде показания, тъй като е единствена свидетелка на убийството.

 


Ангел Желязков пък се появи на делото с униформа. В негова подкрепа присъстват и част от колегите му.

 


В залата присъстват сестрата на убития полицай от Сопот Весела Ноева. Тя обяви, че иска обвинението да се преквалифицира в умишлено убийство, извършено по жесток начин

В залата присъства и бившата съпруга на полицая.

 


 


 


 

Командосът Ангел Желязков, който на 20 май 2018 година отне живота на полицая Добромир Лазаров, застава пред Военния съд в Пловдив. Днес започва рестартираното дело срещу Желязков, който попадна в любовен триъгълник с фаталната разследваща полицайка Люба Алексиева, който завърши със смърт пред апартамента на Желязков в "Кючук Париж".

Във вечерта на 20 май, когато неясните взаимоотношения на 32-годишната жена с двамата мъже са се намирали в точка на развръзка, ситуацията ескалира до там, че Лазаров бе намушкан няколко пъти с нож от командоса и издъхна от раните си. 

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!