Благодаря на Каримански, който е в основата на това да има актуализация на бюджета. Макар и този парламент да е кратък, лъснаха много истини и излязоха истинските лица на много политически играчи - говорим за Татяна Дончева. Това заяви депутатът от ИТН Филип Станев в кулоарите на парламента.

"Тази дама, която е от дълги години в българската политика, показа как не се прави политика, как не се общува коректно, как се лъже и манипулира. Говорим за добро възпитание и морал", уточни той.

И добави: "Тя прилича на медуза, която дори да се е разпаднала от собствената си отрова, продължава да жили. Дончева е отрова за българската политика".

"Христо Иванов, Мая Манолова, Корнелия Нинова, ДПС и ГЕРБ направиха така, че да няма кабинет и да се случва това, което се случва в момента. Може ли да се държат някои по този начин с Ива Митева - топ юрист, д-р по конституционно право, който направи какво ли не за да не се избият в парламента и спазваше закона", каза Станев.

И добави: "Ива Митева бива обиждана. Тя е начело на парламента. Нейните усилия да има нормалност и морал не се случиха". 

"Нека българските граждани да си представят един кантар. От едната му страна да сложат Дончева, а от другата - Митева. Сами ще преценят", каза още той. 

"Какво каза и Трифонов, в следващия кабинет ще е необходимо смирение, здрав разум, компримиси, които да направят така че нещата да работят. Не на всяка цена и в името на всичко, но трябва да се направи така, че в тази държава да има стабилно управление", уточни Станев.

"В онази безкрайна нощ сложих подписа, за да има извънредно заседание. Тогава пак никой не беше доволен и най-вече ДБ, защото те видиш ли искат да си припишат заслугата. А съдебната реформа е наш проект", заяви той.