Четвърти ден след жестокото убийство на журналиста Милен Цветков всички в държавата говорят за трагедията. Зверското престъпление на 22-годишния дрогиран келеш Кристиан Николов потресе обществеността, а в мрежата се появяват групи, настояващи за присъда доживотен затвор, без право на обжалване. 


Разказът на маминото синче, летяло с бясна скорост, бе тотално неадекватен. Полицията установи наличие на канабис и амфетамини. Със същите вероятно са били друсани и другите двама в колата - синът на депутата Лъчезар Иванов и непознато до момента момиче - приятелка на Кристиан.

От профила на Симона Цветкова в социалните мрежи и снимки на въпросната млада жена ясно се вижда, че изглежда потресаващо, пише lifeonline.bg.

Лицето й е пробито на няколко места от пиърсинг, а физиономиите, които прави, са откровено наркомански.

От профила на приятелката на убиеца на Милен лъха нечистотия и разврат, а потребителите се отвратиха от нейн пост на женско лице, в чиято уста е натъпкана с карантия. Както и колаж на млади родители с "бебе канабис".

От там става ясно, че момичето не крие пристрастията към определени упойващи вещества и разюздания начин на живот по палатки и паркове.

Тя споделя странни възгледи, а дори по лицето й, обсипано с пиърсинг е видно, че не се вълнува от никакви норми. Тялото й също е покрито с множество татуировки. 

Момичето бе арестувано от полицията, след като стана ясно, че тя е издирена и отведена от униформените, но отказва да съдейства на разследващите. Малко след това й бе определена парична гаранция от 10 000 лева.

Двамата с Кристиан са фенове на електронната музика и често споделят фотоси от големи хаус партита, където както е известно се консумират основно забранени вещества.

 


От профила на Симона Брофловски може да ти се догади


Приятелката на Кристиан Николов обича да се забавлява с канабис и не го крие

Към момента Симона Брофловски, както се е именувала във Фейсбук, е изтрила профила си.

Непосредствено след смъртоносния инцидент обаче тя се опита да го защити в коментари под публикации за катастрофата в новинарските сайтове:


Симона защитава убиецът на Милен Цветков Кристиан в коментари под статии за случилото се

Все още не е ясно кога ще бъде погребението на Милен. Убиецът му остави две деца без баща. БЛИЦ припомня, че вчера по-голямото му дете Калина се прибере от Нидерландия, за да погребе баща си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!