Главният прокурор Иван Гешев пристигна в Трилистник тази сутрин, пише marica.bg. 

Поводът за посещението е нападение над възрастен човек в село Трилистник, който бе зверски пребит в дома си преди дни. След бързата реакция на полицаите от РПУ –Труд тежкото криминално престъпление бе разкрито само за 12 часа.


От кметството в Трилистник благодариха на началника на РПУ -Труд  гл. инспектор Коста Кючуков и на служителите от ОД на МВР.  

86-годишният дядо Трифон от Трилистник бе нападнат на 4 април в дома си. Инцидентът станал около 12 часа през нощта. Нападателите му нанесли удари по главата.
 

По непотвърдена информация те му задигнали около 100 лева. Само няколко часа по-рано - по обяд, близки на дядото го посетили в дома му, като му занесли храна. Според хора от селото нападателите не са търсили храна, а пари. 

„Дядо Трифон е тих и скромен човек. Години наред се занимава със земеделие. Той е и най-възрастният земеделец в партията”, коментира кметът на Община „Марица” Димитър Иванов. 

„Благодаря ви, че въпреки трудните ви задължения, които имате към настоящият момент в предвид обстановката в страната, вие показахте висок професионализъм, вяра в обществото и най-вече сред населението”, написаха от кметството в Трилистник във ФБ след разкриването на престъплението.