Наближава един от най-светлите християнски празници – Игнажден. Той се отбелязва на 20 декември, когато църквата почита Свети Игнатий, наричан още Богоносец, защото казвал, че носи Бог в сърцето си. Смята се, че от този ден започват коледните и новогодишни празници. А от древни времена хората вярват, че какъвто човек влезе в дома ви на Игнажден, такава ще е цялата година. Първият посетител на този ден се нарича полазник.

Едно от поверията, свързани с Игнажден е, че стопаните на къщата не трябва да изнасят нищо в деня на празника, а ако се връщат от някъде, е добре да носят нещо със себе си. Всеки иска да има повече пари и заради това печалба от игрите на Български спортен тотализатор, навръх Игнажден, е идеален начин да бележите цялата 2020-а с материално благополучие.

Джакпотите за тиража в четвъртък, ден преди пророческия празник, продължават да нарастват. Те ще достигнат зашеметяващата сума от 8 250 000 лева. В „6 от 49“ джакпотът е 4 220 000 лева, а с „Тото 2 – Зодиак“ може да грабнете до 3 милиона лева. Играта „6 от 42“ може да донесе на някой тото фен 770 000 лева.

Освен страхотни суми, от тотализатора са подготвили и изключителни допълнителни печалби. Те ще бъдат изтеглени на 20-ти декември чрез жребий, измежду всички залози, участващи в 101-ви тираж от четвъртък. Така на Игнажден един късметлия ще се сдобие с чисто нов LED телевизор, на който да гледа любимите си предавания на СПОРТ ТОТО. Друг ще сърфира на практичен лаптоп, а трети щастливец ще говори по последен модел смарт телефон.

Талоните от лотарийните игри на тотализатора също могат да превърнат парите в полазник на дома ви точно на Игнажден. Най-подходящи за празниците са „Зимна приказка“, „Празнични печалби“ и „Баница с късмети“. Най-щедрият от тях – „Празнични печалби“ ще донесе на един късметлия феноменалната сума от 1 милион лева. Най-голямата печалба в „Баница с късмети“ е 500 000 лева, а със „Зимна приказка“ финансовите авоари на двама късметлии може да нараснат с по 100 000 лева.