Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев продължава със серията статуси, в които държи обществеността в течения за своето състояние. Вчера той се похвали, че с жена му са получили привилегията да бъдат приети за лечение в болница – той във ВМА, а тя в „Лозенец“, пише tribune.bg.


Причината - Георгиев от повече от две седмици се разхожда положителен, преди да го приемат във Видин и после да го преместят в София. 

Днес на страницата на ГМО-организацията лидерът й пише, че както и друг път са принудили системата да заработи и то в полза на гражданите.

И допълва: „Намирам се във ВМА на Мутафчийски. Тази сутрин звъня да иска доклад за състоянието ми.

Представям си неговият доклад към Буда, Шиши и Гешев - Жоро боеца диша и не иска да умре тая гад. Ако Мутафчийски иска, е редно да дойде и да се видим. Тази година отказа няколко покани от БОЕЦ за срещи. Имам какво да го питам!“.

 

Фейсбук Фейсбук

 

 

Думите на Георгиев предизвикаха вълна от негативни коментари. В повечето се отбелязва наглото му и арагантно отношение, а някои дори предлагат протест и гонене от болницата. Ето и някои от тях: 

Genadi Garkov

Ако пукне ще кажат, че са го убили във ВМА.

Огнян Минчев, политолог

Виждали ли сте по-арогантен и по-неблагодарен човек? Нямам думи, наистина...

Маргарита Мачева

А на негово място можеше да бъде някой, който наистина би оценил геройството на всички, грижещи се за него!! Просто ми е беден речника в момента, за да изразя възмущението си от това, което прочетох!

НаGъл до мозъка на костите си!!