„Скоро ще го видите, бе. Той има да разказва повече от мен“, така „тайният“ свидетел на Мая Манолова Светослав Илчовски коментира кой е затворникът, който по думите му е насилван в затвора, но допълни още, че е гледал клипа през 2017 г.

Преди дни Илчовски каза, че това е Миню Стайков. Той обаче бе арестуван през 2018 г. Междувременно адвокат на Миню Стайков проговори за скандалните твърдения.

Явор Божанков от БСП пък попита Илчовски защо чак сега е решил да говори, а той се оправда: „Субсидии съм получавал всяка година. За две години ми бяха спрени парите, ама после се появиха. Средно получавам субсидии около 4 милиона лева. Правили са ми дребни проверчици за по 10-20 хиляди лева.

В тия орица кой колко парички е инвестирал... ще ви покажа“.

„Тайният“ свидетел на Манолова обаче направи едно много интересно признание: „Най-хубавите пари в България могат да се изперат чрез земеделска земя. Естествено, че аз не съм спрял да купувам земи“.

„Аз съм селянин. Виж, че съм неграмотен. Видял съм снимките, не съм видял кюлчетата“, неочаквано каза Илчовски в отговор на това от къде знае толкова много за „кюлчетата в чекмеджето“. 

Той се оплете и в твърденията си за министър Петя Аврамова и „Мата Хари“: „Септември ми звъни телефона и ми се представя „Министър Петя Аврамова се обажда. Спри да купуваш земя“…

Никой нема да признае – аз спах с него и взех 5 хиляди лева“.

На въпрос „Кой ви прати тук в тази комисия и защо НСО ви охранява?“ той каза: „Не съм пускал жалба някой да ме охранява. Котарак не го е страх от мишка. Никой не ме е пратил тук“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!