Бивш член на тайното общество на илюминатите, запазил мълчание цели 47 години, решава да проговори. Историята му започва през 1964 г., докато е студент в Харвард. Впоследствие става богат и влиятелен, а възходът му в обществото е главозамайващ. Ето неговия разказ, споделен от vecer.mk.

Една вечер двама мъже в черни костюми се приближиха до мен и ме поканиха да отида с тях в мазето на къща, близо до моето общежитие. След това ме настаниха и ме попитаха дали съм готов за сделка. Съгласих се да слеза в мазето и да видя за какво става въпрос.

Най-величественият човек, когото съм виждал, влезе и седна с нас на масата.

"Не е нужно да ми вярваш, но е време да разбереш истината", каза той. Той е един от седемте души в историята на илюминатите, които са част от така наречената " церемония на заминаване".

Шокиращо! Радев пак с масонски знаци, а Кирил Петков и Василев ги повтарят

Според него в Америка има 57  тайни подземни бункера и общо 439 по целия свят. Всички бункери се контролират и поддържат от Илюминатите. Най-големият се намира в Сао Пауло, Бразилия и може да побере 5000 души за период до 10 години. Най-богатите и влиятелни личности в света могат да бъдат настанени в случай на ядрена война, природно или друго бедствие.

В бункерите има наркотици – големи количества кокаин, марихуана и хероин. Тъй като търговията с наркотици расте и картелите стават все по-мощни, силата и богатството на илюминатите расте. Част от бункера служи и като крематориум за изгаряне на жертвите им.

Той твърди, че изследователската програма HAARP всъщност е биологично оръжие. Намира се в подводен бункер в Тихия океан и може да причини всяко природно бедствие, което илюминатите поискат. Бивш член на тайното общество е убеден, че ураганът Катрина е причинен именно от това оръжие.

Илюминатите са структурирани така, че да има един до трима главни лидери в големите региони на света.

Илюминатът разкрива, че Уорън Бъфет е върховният лидер в Северна Америка, следван от Бен Бернанке и Лойд Бланкфейн, главен изпълнителен директор на Goldman Sachs. Други сериозни играчи са Бил Клинтън, Барак Обама и Тимъти Гайтнър.

Според него Никола Саркози контролира повечето операции в Европа и Африка.

Близкият изток се контролира от Бенямин Нетаняху. Израел служи като марионетна държава, която послушно следва заповедите на илюминатите.

Азия се контролира от Владимир Путин, докато Китай се се съгласили да отстъпят част от властта си на илюминатите. Те си сътрудничат, но не се изцяло зависими.