Трима мъже и една-единствена дама ще се борят да останат в четвъртия сезон на Big Brother 4, след като снощи, 09 октомври, бях проведени първите номинации за изгонване на съквартиранти. Ирена, Петър, Умберто и Цветан са съквартирантите, заплашени с изгонване от къщата този понеделник.
Те събраха най-много негативни гласове от своите съквартиранти. Ирена - 13, Умберто - 8, Цветан - 7 и Петър - 6. Кои двама от тях ще напуснат шоуто завинаги, решават зрителите на Big Brother 4 до понеделник, 13 октомври.
Отново снощи, наказанието на Константин да живее изолиран в самолета го спаси от номинации. По време на живото предаване Big Brother отвори всички врати на „лабиринта”. Сега съквартирантите освен в обновения двор на къщата, ще могат да ходят на гости и на заточения Константин, по прякор Скобара. Той ще остане в самолета до понеделник.
Междувременно Константин се срещна с Цветан очи в очи. Каква е тяхната обща история и какво си казаха двамата, зрителите ще разберат тази вечер в дневния епизод на Big Brother 4. Отново тази вечер за първи път ще бъдат показани реакциите и коментарите на 20-мата съквартиранти след номинациите снощи. Ще видим и какви лагери се образуваха след тях, както и още един скандал, в който отново е замесена Самие. /БЛИЦ

.