Изпълнителният директор на ВМ Финанс Груп и издател на "Мениджър" Васил Мирчев е починал след усложнения от коронавирус. Тъжната новина бе съобщена от списанието. 

"След сериозно усложнение той загуби битката с COVID. А ние загубихме брилянтен и обичан лидер с проницателен ум, борбен дух и стоплящо чувство за хумор", посочват от "Мениджър".

Васил Мирчев е създател, председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор на “ВМ Финанс Груп”. През 2009 г. той е избран за председател на Консултативния съвет на Глобалния договор на ПРООН в България, доброволческа мрежа, насърчаваща развитието на социално отговорни практики и проекти за опазване на околната среда в оперативната дейност на различни бизнеси.

Г-н Мирчев е завършил Националната спортна академия, след което придобива преквалификация в Университета за национално и световно стопанство, специалност Международни икономически отношения. Има повече от 20 години предприемачески опит, свързан със създаването на компаниите на „ВМ Финанс Груп“. 

Никога няма да забравим неуморните му усилия да развива бизнеса, да мечтае и да се стреми към нови хоризонти!

Поклон пред паметта му!