В горещите месеци желанието ни за интимни приключения се покачва, а въображението ни създава нови и нови сценарии за лудории. Така, нищо чудно, нагонът да ни хване в крачка далеч от дома и спалнята.
А това може да бъде страхотен вариант за разнообразяване на сексуалния живот. Но дори да предпочетем комфорта на дома, отново може да внесем летен привкус на забавленията, пише lifestyle.bg. Ето и няколко идеи какво, къде и как.

Пикник

Стегнете раниците, направете няколко сандвича и отидете на най-близката поляна, за да похапнете на открито в неделя. Звучи страхотно, нали? Само че съществува голяма вероятност желанието за секс да ви налегне някъде между обеда и следобедната закуска.

Затова е добре предвидливо да изберете не чак толкова открито място, където можете да получите желаното усамотение. В противен случай рискувате най-малко да съберете изненаданите погледи на околните.

На покрива

Любимо заниманите от детството - незабелязани да се промъкнете на покрива на някой висок блок. Ето, сега можете да се върнете към детските спомени, но във версията им за възрастни.

Ако живеете във висока кооперация и можете да се доберете до ключовете за тавана, то проблемите са нулеви. Рискувате все пак някой съсед да види къде се промъквате в тъмното или друга разгорещила се двойка дa ви прекъсне. Но пък адреналинът определено си заслужава, както и гледката.

На лодка/водно колело

Всички са пълни с истории за секса в морето и басейна. Но това преживяване не е за всеки, а и крие известни рискове, най-вече здравословни. Затова можете да експериментирате отново във водата, но не съвсем.

За целта трябва да си наемете плавателно средство за час. Това може да стане в река, язовир или море. Отдалечавате се на достатъчно разстояние от брега и околните и, както се казва, се почвате.

Изборът на поза в този случай е решаващ, а вариантите не са никак много. Най-добре е да бъдете в центъра на лодката, за да не се окажете директно в открити води. А интуицията ще ви подскаже как да действате.

На прозореца

Независимо дали сте у дома или пък в хотелска стая, може да си осигурите още едно преживяване с бонус гледка и разхлаждане. Разбира се, всичко зависи до колко обстоятелствата го позволяват.

А ако много сте се разгорещили, може и да не бъдете толкова праведни, колкото принципно сте. Самата идея, че виждате останалите, а те вас не, действа доста възбуждащо.

Лед

Ако предпочитате да не експериментирате и да се развихрите у дома, то може да охладите страстите с няколко кубчета лед, ледена близалка или сладолед. Прокарвайки леденото парче по тялото на партньора, създавате допълнителна възбуда от контраста между топло и студено, както и от новото изживяване.
Дори тези идеи да не са по вкуса ви, важното е през топлите месеци да разнообразите сексуалния живот с нещо ново и непознато.