Осигуряването на финансовото ни благоденствие е сред целите, към които повечето от нас се стремят. Има ли обаче някакъв начин да предизвикаме богатството и да го привлечем на наша страна?

Специалисти определят вярата в собствените способности, като един от най-важните способи за предизвикване на късмет и богатство. Колкото по-уверени и позитивни сме, толкова по-силно предизвикваме съдбата да е на наша страна. Много важно е сами да вярваме в успеха и да не спираме да си повтаряме, че парите и успехът са част от нашия живот.

Освен това съществуват и доста поверия за привличане на пари и богатство. Ние от blitz решихме да проверим кои са най-популярните вярвания сред българите.

Оказа се, че голяма част от хората считат, че за да привлекат късмета на своя страна, трябва да вземат парите с лявата ръка, а ги дават с дясната.
Част от по-зрелите ни читатели пък разкриха, че никога не дават пари в понеделник и неделя.

Опарили се споделят, че в първия ден от седмицата не дават пари, защото така обричат следващите 7 дни на безпаричие. Също така в неделя богатството не трябва да се споделя с никого, защото има голяма вероятност никога повече да не се върне при нас.

Изповядващите Фън Шуй философията споделят, че използват специален амулет, който предизвиква парите. Той увеличавал благосъстоянието. Става дума за фигурата на жаба с монети в устата. Това е един от най-силните талисмани за пари по Фън Шуй.

Според българските тото фенове обаче, най-сигурният начин за привличане на пари е пускането на фиш или закупуване на талон от тотализатора. В потвърждение на теорията си посочват, че общата стойност на джакпотите в числовите игри достигна страхотните 7 215 000 лева.

Само любимата игра на българите – „6 от 49“ е готова да зарадва някого с 3 500 000. А в актуалните за есента златна серия талони „Спечели 500 000 – Златна треска“, „Златото на фараона“, „Златният феникс“, „Златната акция“ и „Златен билет“ има скрити над 100 000 000 лева.