Подобрява се състоянието на 30-годишната Тонка Костова, която полетя от 5-ия етаж на блок 450 в бургаския ж.к. „Меден рудник”, пише "Флагман".

Младата жена е майка на три деца, които са станали свидетели на случилото се във фаталната вечер. Веднага след трагедията мъжът на Тонка – Павлин, е откаран в полицията заедно с по-големия си син.

Двамата са разказали подробно как се е стигнало до инцидента с Тонка.

В момента тя все още е в реанимация, краката и едната й  ключица са счупени, има и мозъчен кръвоизлив. От първия момент Тонка е била в съзнание, казала на мъжа си Павлин, че го обича.

Медиците прогнозират, че има шанс многодетната майка да бъде отново същата, но ще бъде необходимо дълго време, за да се възстанови.

Кошмар! Тонка от ж. к. „Меден рудник” скочила от 15 метра пред очите на трите си деца
Веднага след инцидента и след разпита на голямото момче, трите деца са отведени при леля си, а баща им е задържан, след което е пуснат.

Близки на семейството разказаха, че това не е първата трагедия за тях. Преди години заради късо съединение е изгоряла къщата им в бургаския кв. "Акациите". Тогава са се изправили на краката си, благодарение на помощта на добри хора, а Община Бургас им е отпуснала ведомствено жилище в блок 450.

Съседи разказаха, че Павлин и Тонка са много добро семейство и много рядко зад вратата им се чували скандали. Той работел в строителството, а тя гледала децата им.