"Председател на парламента стана правнук на депутат в последните два парламента преди 9-ти септември 1944 г, убит от комунистите. Днес той (б.р. - Никола Минчев) сяда на една маса с наследниците на същите комунисти, убили прадядо му! Това ли е новият морал в политиката?!".

Питането отправи депутатът от ГЕРБ-СДС Красен Кралев.

Новият шеф на НС крие мрачно семейно минало

"Не се учудвайте, когато същите тези хора скоро направят “исторически компромис” със Северна Македония и се откажат от част от българската история.

Също както репресираният Сакскобургготски седна на една маса с комунистите, за да ни оправи за 800 дни, но оправи най-вече себе си. Гледайте Харвардските ментета и техните протежета и се сещайте за Лондонските юпита на Симеон", добавя бившият спортен министър Красен Кралев във "Фейсбук".

Припомняме, че по-рано днес новият председател на парламента Никола Минчев каза следното при гостуването си в bTV - "Моят прадядо е бил депутат. Сирко Станчев е бил един от депутатите писали декларацията за спасяването на българските евреи. Бил е съден от Народния Съд и е бил убит. Това е интересен факт от моето семейство, който бях сигурен, че ще излезе".

 

Председател на парламента стана правнук на депутат в последните два парламента преди 9-ти септември 1944 г, убит от...

Публикувахте от Krassen Kralev в Събота, 4 декември 2021 г.