В навечерието на поредният опит за метеж срещу държавността, „лицата“ на уж гражданските и спонтанни протести у нас, свалиха маските и сами разкриха КОЙ стои зад пуча. И още по- важно – чии интереси защитават, пише в. Монитор.

До саморазобличаването се стигна след като от "Отровното трио" публикуваха снимки от тайна среща между основните двигатели на метежа. Рандевуто в столичен хотел обаче беше заснето от медии и затова арлекиновците на олигархията бяха принудени да признаят за срещата и да публикуват снимки от нея.

Така обединените пионки на скандалните бизнесмени Цветан Василев, Иво Прокопиев, Васил Божков и останалите им задкулисни авери сами признаха, че основни двигатели на протеста са:

Отровното трио и Боец (на Цветан Василев), Зелен Младост ( на осъдената за рекорден рушвет бивша кметица Десислава Иванчева), Изправи се БГ (на Мая Манолова), НГИ „Системата ни убива“, ОССО, бившият служебен премиер Ренета Инджова, изгоненият заради зарята над "Александър Невски" по Великден Архимандрит Дионисий Стобийски, разследвания и разжалван Ген. Димитър Шивиков, Петър Недевски, Единна народна партия, олигархичният проект Демократична България, Движение България на гражданите на Меглена Кунева и производното й ВОЛТ, ПП Свобода, ПП Възраждане на рубладжията Костдани Костадинов - Костя Копейкин), Българска социалдемокрация - Евролевица на Александър Томов - Лупи, АБВ, Коалиция „Ние, Гражданите“ и други.

И тъй като по стар костовиски прийом „лицата“ на метежа се надяват на късата памет на народа, ето КОЙ кой е на протестите и как би изглеждала коалицията за "ново и светло бъдеще" на страната:

Христо Иванов: Провален правосъден министър, адвокат с прекратени юридически права, сламен лидер на създадената от Иван Костов ГМО партия „Да, България“ и подкрепена от подсъдимия олигарх Иво Прокопиев, основен проводник на фалшиви новини в страната, разобличен дори от Брюксел още във времената, когато беше начело на правосъдното министерство у нас. От години провежда анти-българска кампания срещу страната ни зад граница, основен борец за запазване на инструмента за натиск срещу страната ни – евромониторинга. Наследник на червената номенклатура.

Мая Манолова: Неуспял кандидат за кмет на София, партиен лидер на нов политически проект, за който стана ясно, че е търсено финансиране от обвиняемия хазартен бос Васил Божков. Пребоядисла се публично от червена депутатка в уж безпартиен борец за права, който работи в полза само на задкулисните кръгове у нас. Известна с това, че редовно е ходила до офисите на „Нове Холдинг“ на Ел Чапо за финансова „поддръжка“ по време на изборите.

Корнелия Нинова: Лидер на БСП, участвала в бандитската приватизация, сдобила се през подставени лица с хотел за десетки милиони в Гърция, купен с пари на държавната „Българска банка за развитие“, известна с това, че прокарва интересите на Васил Божков в политиката и фразата „Демокрацията ми отне много“.

Костадин Костадинов: Провален кандидат за кмет на Варна, лидер на кремълския политически проект „Възраждане“, известен като новата рубладжийска пионка на Кремъл у нас, след като предишният им слуга Николай Малинов се сдоби с обвинение за шпионаж в полза на Русия, а покрай него 10-годишни забрани за влизане у нас получиха олигарха Константин Малофеев и ченгето от ГРУ Леонид Решетников.

Иво Мирчев: Провален общински съветник, уонаби политик, закачил се към ГМО проекта на олигархията „Да, България“, дълги години заработваше като преял с лъжи трол на задкулисието, днес е вярна сянка на Христо Иванов и негов личен оператор.

Георги Георгиев: Лице под наем на олигархията, провален уонаби политик, опитал се да влезе в ГЕРБ преди години, но изхвърлен от там. Днес е основен прислужник на укриващия се в Сърбия олигарх Цветан Василев, който стои и зад проекта му „БОЕЦ“. Известен с фотоса си с БГ Мадоф във фоайето на белградски хотел и близостта си със скандалния Лозан Панов.

Арман Бабикян: Баща на фалшивите новини у нас, финансиран с рублите на Кремъл, използван от червената пропагандна машина у нас, обслужва редовно интересите на банкера-беглец Цветан Василев. Бойко Борисов разкри преди време, че му е искал няколко милиона, за да включи трол мрежата си в негова полза по време на изборите.

Николай Хаджигенов: Защитник на приятелката на Васил Божков ЛиЛана и осъдената за рушвет бивша кметица на „Младост“ Десислава Иванчева, един от първите наети от банкера-беглец Цветан Василев юристи.

Велислав Минеков: Третият представител на т.нар. „Отровното трио“, което обслужва интересите на олигарсите на Иван Костов у нас. Бивш член на Атлантическия съвет, напусна след като структурата поиска импийчмънта на ментора му Румен Радев.

Ген. Димитър Шивиков: Бивш генерал, разжалван от армията заради разследвания за сериозни злоупотреби с пари на военните. Делата срещу него удобно бяха смачкани, а днес е използван киато един от глашатаите на интересите на олигархията.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!