Мотоциклетист с пистов мотор Сузуки по чудо не уби пешеходци в най-оживената част на Бургас днес, след което самият той се заби в бордюр, а тялото му отлетя на 10 м от возилото. Екшънът се разигра в 16:15 ч. при централния вход на Морската градина, малко след пешеходната пътека в посока Турското консулство. Заради слънчевото време районът е пълен с деца.
В отсечката между пешеходната пътека при входа на Морската градина, до тоалетната, според очевидци от автомобил, който се е движел зад него, той е ускорил над 70-80 км/ч. В това време бял пикап е првел обратен завой от насрещното платно и вероятно, за да го избегне мотористът е направил каскада. Забивайки предната си гума в издадения бордюр, той полита във въздуха, а моторът му се е суркал около 20 м напред.


Жълтият мотор на пострадалия се е суркал няколко метра 

„Беше страшна гледка! Имаше много деца, не знаем как не бутна някое от тях, какви бесове са го карали да ускорява толкова рязко мотора си“, възмущаваха се хората.

Наш репортер видя, че състоянието на екшън-героя не е никак добро, но според полицаите и медицинското лице, имал видими наранявания в областта на кръста, бил е бял като платно и очевидно в шок.


В този бордюр се е забил екшън-героят

От ОД на МВР предупреждават, че днес броят на мотористите рязко се е увеличил, карат безразсъдно и са опасни за всички участници в движението.

Източник: Флагман бг