Знаете ли, че най-голямото колело е с внушителната височина от 3.3 метра, а в страната на лалетата – Холандия, има в пъти повече велосипеди, отколкото хора. Там наистина са фенове на колоезденето. Друг интересен факт е, че най-високата цена, която някой някога е плащал за велосипед е 500 000 щатски долара. Доста скъпо, нали?

Проверихме колко е средната сума, която българите трябва да заделят за един хубав спортен велосипед и открихме, че е около 600 - 800 лева. Е, със сигурност е в пъти по-малко и несравнимо с половин милион долара, но все пак считаме, че е скъпо.

Ето защо представяме на вашето внимание най-изгодния велосипед и то не един, а цели 20, защото точно толкова ще бъдат бонус печалбите от кампанията за лоялни клиенти на СПОРТ ТОТО - „Празник всеки ден“.

В началото на месец януари стартира най-новата кампанийна игра на „ТОТО КЛУБ“. В нея 20 късметлии ще спечелят страхотни спортни велосипеда. Номерата на печелившите карти ще бъдат определени чрез жребий на 20 февруари.

Всеки притежател на карта „ТОТО КЛУБ“, който е направил залог в числовите игри на СПОРТ ТОТО или е закупил талон от моментните лотарийни игри на стойност равна или по-голяма от 1 лев, получава възможността да трупа бонус точки в потребителския си профил. Всеки похарчен лев носи по една точка. Натрупани 10 бонус точки ви дават 1 шанс за участие в жребия за спечелването на един от 20-те велосипеда.

Ако и вие, като холандците сте любители на колоезденето и мечтаете за ново колело, то от СПОРТ ТОТО могат да ви помогнат. До 16-ти февруари може да трупате точки за спечелването на най-изгодния велосипед.