Смело можем да кажем, че всеки обича почивките – със семейството, с приятели или с половинката, независимо дали ще са само за уикенд, седмица или предстоящи празници. Комфортът, предлаганата гама от услуги и цялостното обслужване, както и локацията, са неизменна част от изискванията на всеки пътуващ човек.

Всичко това можем да намерим в хотелите на лидерите в бранша от години – Grand Hotel Bansko и Grand Hotel Sveti Vlas. Те се наложиха като предпочитани места за почивката на стотици хиляди души ежегодно. Луксозните, но достъпни хотели, се отличават със своето голямо разнообразие от услуги, предлагани в тях. Сега ще ви запознаем с няколко ключови техни предимства.
 
Grand Hotel Bansko, със своята 5-звездна функционалност предлага пълна гама услуги за пълноценната ви почивка или бизнес пътуване. Хотелът е ситуиран в централната част на Банско, като на ваше разположение е най-големият СПА център в Банско, както и множество външни и вътрешни басейни и аква съоръжения. При престоя си можете да се насладите на различни интернационални ястия и напитки, да използвате зала за събития, детски кът, фитнес клуб от веригата Pulse Fitness & Spa, зала за игри.

Grand Hotel Sveti Vlas е изграден в средиземноморски стил и разположен на самия бряг. Ключово предимство на хотела е, че морският бриз в комбинация с кристално чистия горски въздух, създават благоприятен климат, подходящ и за лечение. Най-хубавото е, че хотелът работи целогодишно и луксозните и комфортни помещения, съвместно с всички предлагани услуги – 2 ресторанта, фитнес център от веригата Pulse Fitness, огромен СПА център с множество съоръжения, ще се погрижат за незабравимия ви комфорт и престой там.

Двата хотела отново се грижат за клиентите си, предоставяйки уникално и неустоимо предложение – BLACK FRIDAY HOLIDAY DEALS. Само от 16-и до 30-и ноември 2020 г. можете да грабнете своите преференциални цени!

Искате да си подарите незабравим престой и то на неустоимо ниски цени?

Искате и оферта за предстоящите празници Коледа и Нова Година? Ще получите всичко това и няма да сбъркате при избора си.  
 
Можете да използвате отстъпките си през месеците декември, януари, февруари и март.


И това не е всичко!

Всеки, възползвал се от Black Friday Holiday Deals предложенията на Grand Hotel Bansko и Grand Hotel Sveti Vlas в посочения период, ще участва в уникална томбола. При теглене на случаен принцип трима ще спечелят ваучери за хотелско настаняване на стойност 200 лв., 500 лв. и 1000 лв.

Печелившите ще бъдат обявени на 07.12.2020 година в официалните фейсбук страници на GRAND HOTEL BANSKO и GRAND HOTEL SVETI VLAS.

Ето на това се казва неустоимо предложение с грижа към клиента!

Грабнете още сега своите отстъпки и си подарете комфортен престой, професионално обслужване и безброй възможности за релакс и отдих като последвате линковете по-долу:

GRAND HOTEL BANSKO: 
www.grandhotelbansko.bg/black-friday-sedmica-v-grand-hotel-bansko
 
GRAND HOTEL SVETI VLAS:
www.grandhotelsvetivlas.bg/black-friday-sedmica-v-grand-hotel-sveti-vlas
 
Със сигурност очакванията и на най-претенциозните клиенти, ще бъдат оправдани.