Белаконтур е уникален уред, който се прилага с огромен успех при лечение на затлъстяване, метаболитен синдром, начална фаза на диабет и много други. Създаден в Ерусалим от фирма за иновативни медицински технологии, тестван и работещ вече 15 години в световноизвестната болница Хадаса /Израел/, той получава бързо сертификати за одобрение в Европа и САЩ заради изключителните медицински резултати, безопасност и въздействие независимо от възрастта и проблемните зони. Ефикасен е в подпомагането оздравителните процеси на цялото тяло, тъй като засилва  детоксикацията, метаболизма и имунитета на пациентите. 
 
С Белаконтур за кратко време се постига и забележително съживяване и стягане на мускулатурата, тялото придобива нови очертания и сила.  
 
Терапията трае 40 минути и е изключително приятна. Изградена е върху естествените процеси в тялото и няма йо-йо ефект. В рамките на прилагането й, пациентите научават всичко важно за функционирането на своето тяло. Така след завършването на терапията, те си тръгват не само с ново тяло, но и със знания как да поддържат чудесно здраве и да не стават лесни жертви на поредната модна диета или чудодейно хапче. 
 
Резултатите от терапията с Белаконтур и лекотата, с която се постигат, изглеждат като чудо за страничния наблюдател. Изпробвалите терапията обаче са наясно, че зад чудото се крие грамотен комплекс от  природни и  доказани медицински практики, създаден с единствената цел - да подпомогне трайно и безвредно цялостното възстановяване на здравето и да върне радостта от живота. 

А за подобни чудеса всеки сезон е подходящ и правилен. 
 
За повече информация разгледайте сайтовете или позвънете на телефоните на Медицински център "Епика" -  клиниката за израелска медицина и иновации, единственото място в България, в което се предлага терапията с Белаконтур

www.mc-epica.com

www.bellacontour-bg.com


гр.София, ж.к.Света Троица, пл.Преображение 1
тел:0879 853557, 0879 851557, 02 8203855