Мечтата ми като малък бе да съм дюнерджия, но станах най-обикновен лекар. Този любопитен коментар направи д-р Габриел Димитров във "Фейсбук".

Постът събра стотици споделяния и коментари, но част от хората се обърнаха срещу него. 

"Не ми се отдаваше събирането на купчинки с храна в джоб и смятането на ресто с калкулатор, затова започнах да мисля за най-прости дейности като например спасяването на човешки животи.

Сега от мен не става нищо! Затова най-много да бъда хвърлен в затвор, където с други като мен, със скафандри по 12 часа на ден, да не ядем, да не пием и да не изпитваме нужда, за да спасяваме дюнерджии.

Толкова си можем. Аз съм просто един роб в България. Ние сме просто роби", написа още българският доктор.
"-Ако беше толкова добър щяхме да чуем за теб. Че си измислил нещо или си направил нещо, поне "дюнерджията" ни прави хубави дюнери.

- Яко те тресе шизофренията обаче. В постът за Хелпкарма защитаваше, че всеки можел да си получава каквото си изкара, сега завиждаш на дюнерджиите, че взимат повече пари от теб? Ами организирай се с колегите ти и си договорете по-високи заплати, като не те устройства.

- А и аз беден доктор не знам. Само мърморещи.

- Айде не се поставяйте в ролята на жертви пак... Наясно сме колко пари лапат някой от вас, на бизнес го обърнахте българското здравеопазване", гласят част от коментарите на несъгласните с него. 

*Проверка на БЛИЦ установи, че обявата за работа е съвсем реална. Тя е публикувана в един от най-големите сайтове за обяви за работа у нас.