42-годишният арменец Артуш, който почина тази сутрин в центъра на Бургас, е работел в намиращия се в района обект за продажба на пици, пише "Флагман".


Колегите му все още не могат да повярват на случилото се. Около 8:40 днес Артуш той се е скарал с 28-годишен младеж, който е гонел безпричинно котки, разхождащи се в близост. 

Мъжът излязал от павилиона, за да попречи на младежа, който побягнал с двама свои приятели към Часовника. В това време обаче 42-годишният арменец се свлякъл безжизнен в градинката пред общината. Въпреки че е имало няколко свидетели на случващото се, никой не е опитал да помогне на човека. 

Няма основания инцидентът да се смята за убийство, потвърдиха от полицията. Извършена е аутопсия, която е доказала, че смъртта на арменеца е възникнала вследствие на масивен инфаркт. 

Разпитани са свидетели на инцидента, иззети са видеозаписи от камери, разположени в близост до местопроизшествието. образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава от служители на първо ру Бургас.