3-годишно момиченце ставало свидетел на оргиите на майка си, която си изкарвала хляба с проституция центъра на Пловдив. За проблема се оплака читателка на Plovdiv24.bg, която е и съседка на жената.

"С интерес прочетох статията, в която г-н Рогачев заявява, че усилено ще се бори с престъпността и проституцията в града ни. На думи - да, но ние - съседи от центъра на града, се борим с позната на полицията проститутка, ходим до всички инстанции и отвсякъде ни се казва, че закон за проституцията няма", е написала читателката на пловдивската медия.

В писмото си разказва как жрицата на любовта имала тригодишно момиченце, което денонощно присъствало на оргиите на майка си.

Това карало съседите от сградата да се обаждат многократно в полицията.

"Въпросната жена непрекъснато пуска обяви с тарифата си, знае се в кой (уж нелегален) публичен дом практикува професията си и детето е денонощно с нея", написала още възмутената съседка.

Живеещите на улицата в сърцето на Пловдив са броили по колко мъже приема проститутката в дома си и според тях бройката достигала 10-15 човека на ден.

С пловдивската медия по телефона се свърза и друга жена и се оплака от същата проститутка, с която живеят в една сграда. Тя потвърди думите на другата читателка.

Сигналът е подаден в полицията.

Началникът на Четвърто районно управление гарантира, че ще се извърши проверка и ще се вземат незабавни мерки.