За пореден случай на насилие и агресия в столична ясла разказва майка на момченце от София. Тя търси съвет във Фейсбук, защото не знае как да постъпи, след като на няколко пъти синът й се прибрал вкъщи насинен.
 

Ето и разказа на майката:
 
Момичета, много се чудех дали да пиша, тъй като споделих проблема си в друга подобна група, но тук има майки от София и може да има някой с нашия проблем, който се е справил. Извинявам се на тези които ще прочетат за втори път.
 
Детето ми е в ясла, за втори път се прибира с насинени от персонала уши. Първия път дойде с голяма синина. Говорих с тях, те естествено отрекоха. Говорих и с директорката, която беше много мила, изслуша ме. Каза че ще провери.
 
Днес - две седмици по - късно отново го взимам със синьо ухо. Оказа се че е излял супата, докато се хранили, защото каките - така ги нарича много са крещели и той напук е излял яденето. Те са дошли и са му издърпали и двете уши.
 
Не го оправдавам, не е хубава такава реакция от негова страна, но чак физическо наказание и то да посинее.
 
За крещенето и аз докато го оставям, съм присъствала как викат на едно момиченце, което се беше напишкало. Лелята го пита - ти защо плачеш сега, защото се срамуваш ли, ами трябва да се срамуваш, нали ти казах, че майка ти не те обича защото се напикаваш.
 
След което детето беше оставено без гащички там където играят децата и лелята отиде за храната. Аз докато съблека и оправя малкия - около 5 минути, тя не го облече, не знам колко е седяло така.
 
Друг път същата крещи на децата че я изнервят и да млъкнат. Това става пред родителите, явно като ни няма е още по - зле. Мога ли да напра нещо? Всяко мнение в такъв момент ще ми е от полза и благодаря на тези които ще ми отговорят! Става въпрос за 24 ОДЗ, яслена група „Мече”.