Фотографът и продуцент Виктор Димчев, който вчера изуми мрежата с въпрос за първи клас, свързан с блокадата на Орлов мост, сега публикува интересни панорамни снимки от демонстрацията в триъгълника на властта.

"Колко човека изразиха гнева си срещу системата тази вечер в София?", попита Димчев в личния си фейсбук и показа фотос, направен в съботния ден в 20:43 часа."Часът е 20:43.

Заради бурята смятането е доста по-просто.

Бурята отвя палатките, блокирали София! Протестърка шокира с безумно грозна постъпка СНИМКИ

Упражнението отнема 3-5 мин.

Правя уговорката, че това НЕ е протеста тази вечер, а част от него, защото има поне стотина човека край Президентството, а много са си тръгнали преди това заради дъжда, отделно има още хора по барикадите.

Отговорът е във втората снимка.

Кадърът е от live-а на БНТ", уточни Димчев.  "Четвърто ниво от курса за обучение по броене на протести и протестни шествия за граждани - безплатно издание.

Време за упражнението: 20 минути.

Брои се по три отделни стоп-кадъра от качествено видео, предоставено от Flav IO.

Колко мислите, че е общото количество протестиращи на снощния "метеж", както беше обявен протеста, който обрули Борисовата градина откъм пейки и кашпи, в името на свободата?

Отговорите на трите елемента от броенето - с точния брой - под всяка от снимките.

Познахте ли верния отговор?

(Отговорът ще получите като сумирате трите преброени снимки, плюс-минус 5%, видеото е с ниска резолюция за повече прецизност).

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!