Интернет ще бъде сред основните мишени на партийните предизборни щабове в задаващите се вълнуващи месеци до лятото. Популярните портали и мрежите за социално общуване ще бъдат нагиздени с хвалби и обещания, стана известно от разговор на активисти от СДС, БСП и НДСВ в студиото на Нова тв. Обяснението им бе, че хората прекарват все повече време в мрежата, а младите пък могат да бъдат открити предимно там.
От синята партия обещават обаче да не навлизат в личното пространство на нетаджиите. Само ще им се показва Мартин Димитров отстрани на банера и приветливо ще ги запознава с това, което СДС са направили.
НДСВ ще прелеят в сайтовете цялата информация, с която вече откриха предизборната си кампания - какво са осигурили със законодателна активност за хората, за младите майки, за хората с увреждания, обясни Деница Димитрова от парламентарната група на жълтите.
БСП също тръгват с позитивни послания. Те ще наблегнат на мерките за запазване на финансовата стабилност, каза Трендафил Величков от щаба им. /БЛИЦ