Продължават активните оперативно-издирвателните действия по установяването на 25-годишният Емил Боев, който изчезна мистериозно по време на фестивала "Сурва" в Перник, съобщават от полицията. 

Припомняме, че за последно младият столичанин е видян в петък срещу събота в 3 часа сутринта. 

Нито за миг не е преустановено издирването на Боев. Освен екипи от служители на ОДМВР – Перник и пожарната, в издирването са се включили водолази и членове на Клуба по делтапланеризъм.

Осъществява се претърсване на голям периметър от разширения център на Перник, както и на места, на които може евентуално де се намира мъжът.

Коритото на река Струма е обходено от водолази по цялото продължение на областния град до пречиствателната станция на гр. Батановци.

Уведомени са и съседни областни дирекции на МВР, които също проверяват дали Боев не е на тяхна територия.

Емил Боев е обявен за общодържавно издирване. Чрез средствата за масова информация е разпространена негова снимка и облеклото, с което е бил в деня на изчезването, което да улесни всички при търсенето. Припомняме, че е висок около 180 см, с кестенява коса. В момента е с брада и мустаци. Бил е облечен с камуфлажно яке и тъмен панталон.

Всеки, който разполага с някаква информация за издирвания може да сигнализира на тел. 112 или в най-близкото управление на МВР.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук