Два изключителни автомобила Jaguar XE са луксозните печалби в празничните тиражи, с които Български спортен тотализатор ще зарадва всички тото запалянковци тази година. Страхотните автомобили – единият сребрист, а другият червен, са паркирани пред Националния стадион „Васил Левски“ в столицата. Там тото феновете ще могат да ги видят и да си изберат фаворит, за който да участват в тегленията на 23 и 31 декември.

Традиционният неделен тираж трябваше да бъде на 30 декември, но тотализаторът избра да подари още един ден на играчите и така големите победители да влязат в новата 2019 г. с високотехнологични и стилни коли. Щастливците, които ще се сдобият с двете бижута на колела, ще бъдат избрани измежду всички, пуснали своите фишове за 102-ия и 104-ия тираж на СПОРТ ТОТО. Ако решите да участвате и за двата тиража едновременно е най-добре да изберете абонаментен фиш за няколко тиража.

Над 70 автомобила е раздал Български спортен тотализатор през 2018 г., а Jaguar XE ще бъдат кулминацията за най-светлите празници тази годината. Моделът XE е избран за автомобил на 2015 г. на най-престижните награди на Euro NCAP  в категория „Голям семеен автомобил“.  

Залози за игрите на Български спортен тотализатор се приемат във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата www.toto.bg.