Много играчи направиха страхотни предвиждания в играта „Еврошанс“ и заредиха портфейлите си точно преди празничните дни.
Първенецът в групата е участник от Момчилград, който спечели 10 000 лева.

Отлично попадение регистрира и варненец, който отнесе печалба от 5 400 лева. Поредицата продължава с жител на Мадан, който също прави точна прогноза за числата в „Еврошанс“. Той прибира петцифрена печалба в размер на 5 000 лева.

Със същия късмет може да се похвали и играч от Казанлък, който грабна 4 500 лева. Късметлия от Кнежа спечели 3 600 лева за празниците.

Печалба от 3 200 лева предизвика истински празник в пункт на „Евробет“ в Радилово. С купон отбелязаха печалба от 2 500 лева в Галата.

Печалбите не се разминаха и в столицата, където са паднаха 2 485 лева. Градът под тепетата също присъства на картата на късмета с чудесно попадение на стойност 2 400 лева. Тази сума зарадва също играчи от Стара Загора и Ботевград.
Тегленията на играта Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на Евробет и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.