Собственик на заведение в Слънчев бряг наплю рускиня с дете в количка. Олга М. за първи път почивала със семейството си в България, пишат медиите. 

След като мъжът й трябвало внезапно да се върне в родината, тя се скарала със собственика на заведението, който й обяснил, че ненавижда Русия. 

Олга, детето й, което било в количка и нейна приятелка се разхождали из Слънчев бряг. Опитали да минат през кафе Coco Loco Bar-Grill, което имало масички на тротоара. В противен случай трябвало да слязат направо на улицата. В този момент, според разказите на младата жена, към нея се приближил мъж, който започнал да я заплашва и оскърбява. Когато Олга го помолила да се успокои и просто да й позволи да мине, мъжът я хванал за ръцете и почнал да я заплюва в лицето. 

"Той започна да ме хваща за ръцете, отскубнах се, при което започна да ми крещи: "Махай се оттук". Помолих го да ме пусне, а той ми се изплю в лицето, отправяйки ми всякакви расистки обиди", твърди Олга. 

"Вече на видеото се вижда как моята приятелка се опитва да ме защити и започва да говори с него на английски, че не може да има такова поведение. А той ни казваше: "Вие сте противни хора, долни руснаци. Противно ми е, в заведението ми могат да седят само украинци, не уважавам руснаците", добавя рускинята. 

След този инцидент Олга се е обърнала към Консулството на Русия, което от своя страна е отправило жалбата й в местната полиция. Но след този случай никой не се е свързвал с нея, твърди тя.